<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226102" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Активисти ор...

Изнудват бивш министър със записи с нецензурно съдържание (видео)

13 Май 2024
0 75

Изнудват бившия министър на околната среда и водите Асен Личев с имейл, в който се твърди, че престъпници са заснели с него клип с нецензурно съдържание. Престъпниците искат от него пари, информира NOVA.

Ставам вече порно звезда.”, пошегува се самият Личев, след като получил имейл със заплаха.

Писаха ми, че са завладели електронните ми устройства. Направили са ми снимки като съм посещавал сайтове за възрастни и съм се самозадоволявал. Поискаха ми 1000 евро, за да не публикуват кадрите. Аз обаче знам, че това е измама.”,коментира бившият министър.

Той не крие, че и друг път срещу него е правен опит за измама. Преди години му се обадили, че синът му катастрофирал в Италия. Асен Личев обаче няма син и не се хванал на измамата.

Изнудват бивш министър със записи с нецензурно съдържание (видео)
Стоп кадър: NOVA

Пенсионерка хвърли над 40 хиляди лева през терасата в поредна телефонна измама

Коментарът на “Господарите”

Това е позната схема, при която измамниците изпращат имейл, в който ви информират, че са получили достъп до камерата на вашите устройства чрез инсталиран вирус. Те твърдят, че са успели да заснемат клип с непристойно поведение, който ще разпространят на вашите контакти в социалните мрежи и така се опитват да ви изнудят за пари.

В такива случай е добре да запазите самообладание и внимателно да прочетете имейла, за да установите дали става въпрос за реална заплаха. Обикновено това са фалшиви съобщения, тъй като в тях липсва каквато и да било ваша лична информация.

При никакво положение не изпращайте пари и не отговаряйте на получения имейл. Най-доброто, което можете да направите, е да го маркирате като спам и да го изтриете.

Ако заплахата е истинска, то престъпниците ще използват ваши данни и ще ви изпратят “доказателство” за техните твърдения.

Изнудват бивш министър със записи с нецензурно съдържание (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции