<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226149" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След месеци п...

Родни шампиони дават на търг вещите си в помощ на Ники, който се бори с голям тумор

13 Май 2024
0 85

Родни шампиони дават на търг вещите си в помощ на Ники, който се бори с голям тумор. 28-годишният мъж се нуждае от 250 000 лв., за да започне лечение в Германия. До момента сумата, събрана в дарителската му сметка в Pavel Andreev, надхвърля 205 000 лв.

Млад мъж с 15-сантиметров тумор се нуждае от помощ за лечение в Германия (видео)

Ники Колев има 15-сантиметров тумор в лявото рамо с разсейки в белия дроб. Борбата му за живот започва с въпроса „Докторе, ще живея ли?” След дълго мълчание отговорът бил „Не знам”.

Единствената молба на младият мъж е отново да може да живее пълноцнно. На тази молба откликнаха десетки родни спортисти. Като съпричастни с каузата на Ники те продават на търг свои фланелки, медали, топли и други ценни за кариерата им вещи, за да може той да получи нов шанс за живот!

Адмирации за българските спортисти, включили се в каузата! Надяваме се още да се присъединят към тях! А на Ники пожелаваме скорошно излекуване и един прекрасен живот след това!

Който има възможност и желание, може да помогне за Ники в борбата му за живот по следните начини:

Дарителска сметка в Pavel Andreev

Revolut: @nikolaykolev95

Сметка: BG76UNCR70001523990049 / Nikolay Kolev

Родни шампиони дават на търг вещите си в помощ на Ники, който се бори с голям тумор

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции