<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226255" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Ще те съсип...

Кметът на Доспат счупи керемида в главата на невинна жена (видео)

14 Май 2024
0 399

Кметът на Доспат счупи керемида в главата на невинна жена. Това става ясно от видео, разпространено в социалните мрежи.

Рабираме, че поводът е протест на жителите на село Любча от преди няколко дни. Те протестират срещу кмета инж. Елин Радев заради решението му да разруши къща, наследник на която е застъпник на партия ИТН от предизборната кампания през 2021 г. 

Имотът не е регистриран. По думи на хората виновен за това е именно кметът Радев. Проблемът около узаконяването на постройката към къщата е започнал още през 2021 г. Преди парламентарните избори наследникът Тефик Илязов е предупреден от кмета, че документите за узаконяване на постройката ще се уредят, ако той се откаже да бъде застъпник на ИТН на изборите. Илязов първоначално се съгласява, но впоследствие подава жалба за оказан натиск.

Шофьори на тирове направиха жива верига, за да спасят самоубиец (видео)

Жителите на с. Любча все пак успяват да спасят къщата от разрушаване чрез жива верига.

Кметът на Доспат счупи керемида в главата на невинна жена (видео)

На видеото от деня на демонстрациите се вижда как кметът на Община Доспат лично се появява и започва да се разпорежда да се разруши постройката.

Разменят се грозни реплики и обиди, започва и физическа разправа. Напрежението ескалира и той изпуска керемида на главата на невинна жена. Веднага след това се чува нейният писък. Хората съобщават, че след това тя е закарана при съдебен лекар. Местните настояват институциите да се самосезират по случая.

Видео: Facebook / Kemal Bektashev

Кметът на Доспат счупи керемида в главата на невинна жена

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции