<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226270" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лекари спаси...

14-годишно момче е в кома от алкохолно натравяне след абитуриентски бал (видео)

14 Май 2024
1 160

14-годишно момче е в кома от алкохолно натравяне след абитуриентски бал, по информация на bTV.

Според източници на медията то е откарано в “Пирогов” тази сутрин. От Спешна помощ потвърждават, че има прието дете в болницата.

Друго 14-годишно момче също е с тежко алкохолно отравяне. Двете деца са празнували абитуриентски бал снощи. Момчетата учат в столичното 88-о училище в квартал „Овча купел“.

14-годишно момче е в кома от алкохолно натравяне след абитуриентски бал (видео)

Вторият ученик не е бил хоспитализиран. Засега не се знае какво е състоянието му. Медията е потърсила училището за коментар, но ръководството отказало.

5 непълнолетни са в болница след алкохолно натравяне (видео)

Какво прави полицията за абитуриентските балове?

Допълнителни екипи ще следят за реда и безопасността по време на провеждането на абитуриентските балове. Може би едно от най-честото нарушения е показването през прозорците или през купето на автомобила по време на движение.

Това ще се санкционира с до 50 лв. глоба както за нарушителите, така и за водачите. Ще се извършва допълнителни проверки за шофиране след употреба на алкохол и на наркотични вещества.

Специална организация за движение е създадена по пътищата в района на училищата, детските градини и ресторантите, където се провеждат балове. Също така униформените ще следят и за стриктното изпълнение на Закона за използването на оръжията и пиротехниката. Така че използването на димки също ще се санкционира.

Всяка година около абитуриентските балове ставаме свидетели на алкохолно натравяне на ученици от всякакви възрасти. Апелираме младите да не прекаляват с употребата на алкохол! Това остава трайни отражения върху здравето им, които могат да се окажат фатални!

Абитуриенти, празнувайте, но с мярка!

14-годишно момче е в кома от алкохолно натравяне след абитуриентски бал

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции