<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226454" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена от Пловд...

Излязоха резултатите, които показват дали Кристиан Екмекчиян е шофирал пиян

15 Май 2024
0 2566

Излязоха резултатите, които показват дали Кристиан Екмекчиян е шофирал пиян. Прокуратурата в Пловдив съобщава, че няма алкохол в кръвта на 21-годишния шофьор на джипа, който предизвика тежката катастрофа в града само преди дни. Това е установила химическата експертиза.

Другата химическа експертиза, която трябва да покаже дали Кристиан е шофирал под въздействие на наркотични вещества все още не е готова. Техническата експертиза, от която трябва да стане ясно с каква скорост е шофирал младежът, също не е готова.

Излязоха резултатите, които показват дали Кристиан Екмекчиян е шофирал пиян

Камерите на общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ към община Пловдив са заснели движението на автомобила, съобщи вчера Георги Стоилов, шеф на фирмата. Те отчитат скорост над 150 км/ч.

Жена от Пловдив твърди, че катастрофиралият Кристиан е щял да убие нея и детето ѝ на пътя

Трагичната катастрофа на тези млади хора предизвика остри разнопосочни реакции в обществото. Породиха се много въпроси, част от които все още остават неотгворени. Едно обаче е сигурно – двама млади души си отидоха от този свят! Нищо и никой не може да ги върне, но можем да се поучим от тяхната история.

Скъпи приятели, моля ви, не шофирайте безотговорно! Когато сте зад волана отговаряте както за своя живот, така и за този на останалите участници в движението! Малката ни държава дава прекалено много жертви по пътищата само заради безрасъдно шофиране! Не бъдете такъв водач!

Излязоха резултатите, които показват дали Кристиан Екмекчиян е шофирал пиян

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции