<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226481" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж хвана жен...

Опит за рекорд на Гинес в Плевен

15 Май 2024
0 71

Опит за рекорд на Гинес в Плевен. Започна инициативата за изписване на най-дългото в света послание за мир. Идеята е винилът с надписите да достигне четири километра до края на следващата година. Намерението за най-дълго послание за мир на планетата ще включи детски градини, училища, общински и областни администрации, фирми и компании в цялата страна, информира NOVA.

Целта ни е да направим 4 километра послание и с него да участваме. Това може да стане, само като национален проект”, обясни Мариета Павлова – инициатор за поставяне на рекорд.

Опит за рекорд на Гинес в Плевен
Снимка: iStock

Първите десет метра бяха изписани за броени минути. От малки и големи.

Аз съм на 71 години и не познавам война в България. Бих искала да е така в целия свят. Да има мир”, казва жена от Плевен. Според момиче, което написа своето послание, струва точно 0 лева да си добър човек и да направим света по-добър за нас. В днешно време, много малко хора осъзнават, какво е да си добър човек и наистина е много скъпо да си добър човек.

След като посланията за мир бъдат написани, части от плаката ще бъдат изпратени до Народното събрание, ООН и Европейския парламент. 

Българин плува над 70 часа в опит да постави рекорд на Гинес (видео)

Опит за рекорд на Гинес в Плевен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции