<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226507" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нагла крадла ...

Нагла жена обикаля магазини и краде кутии за дарения в София (видео)

16 Май 2024
0 242

Наглата жена, която открадна кутия за дарения за младо момиче, беше хваната в опит да задигне още една в друг магазин, съобщава NOVA.

Георги Джамбазки, който е собственик на търговския обект и е обслужил жената, сигнализира за инцидента. На касата крадлата закрила кутията с дамската си чанта и след това ги свалила на земята, за да не види продавачът, че я прибира в раницата си. Георги обаче се усъмнил и я видял. След това непознатата жена оставила кутията на касата и напуснала магазина.

Нагла жена обикаля магазини и краде кутии за дарения в София (видео)
Стоп кадър, охранителна камера: NOVA.

Нагла крадла си тръгна с кутия за дарения от магазин в София (видео)

Направи ми впечатление, че прави много излишни движения. Тръгна си, без нищо да каже.”, спомня си мъжът.

В кутията били събрани средства за снаха на негова служителка. В момента обектът на кражба е вързан със свински опашки за касата на магазина, който се намира в столичния квартал „Лозенец”.

Наглата крадла вече успя да задигне друга кутия за дарения за момиче, нуждаещо се от бъбречна трансплантация в чужбина. Излишно е да говорим колко долно е това. Надяваме полицията да установи коя е жената, тък като тя очевидно няма намерение да спира да краде.

Нагла жена обикаля магазини и краде кутии за дарения в София (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    16 Май 2024

    Просто това не е начинът да се събират дарения в помощ на хора. Краденето на кутиите го доказва. Или да се сложат кутии които да са обезопасени или изобщо да не се слагат такива . Трябва да има друг начин да се събират дарения

Реакции