<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226511" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Френският пр...

Във Варна протестират заради разорани улици и лоши ВиК ремонти (видео)

16 Май 2024
0 83

Варненци излизат на протест, показва репортаж на NOVA. Живеещите в местност „Траката” недоволстват срещу окаяното състояние на пътната мрежа и многократните ремонти на ВиК.

Хората там са възмутени от това, че на места е почти невъзможно да се преминава и че улиците се нуждаят от спешен ремонт. В продължение на месеци обаче липсва ясен план от страна на институциите, въпреки многократните сигнали, които хората са подавали.

Във Варна протестират заради разорани улици и лоши ВиК ремонти (видео)
Стоп кадър: NOVA

Протест във Велико Търново заради ремонт на булевард (видео)

Не сме наясно колко време ще продължат тези ремонти. Никой не знае в какъв срок разкопаните пътни настилки ще бъдат възстановени. Вече са се образували кратери.”, коментира протестиращият Борислав Радушев.

Това е много мащабен проект и е инвестиция на Министерството на околната среда. Проект, който би трябвало да удовлетвори гражданите.”, каза Пламен Китипов, зам.-кмет на Община Варна.

У нас протестите срещу състоянието на пътищата и зле направени ремонти се превръща в ежедневие. Интересно е как оправянето на дупките и ВиК мрежата се оказва непосилна задача за държавата ни, а замесените фирми все не могат да си свършат работата.

И така, докато в чужбина строят совалки и изпращат мисии в космоса, в България все още чакаме елементарни благини, за които плащаме данъци…

Във Варна протестират заради разорани улици и лоши ВиК ремонти (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции