<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226537" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха м...

Член на Инспектората към ВСС е арестуван заради сексуални предложения към жени

16 Май 2024
0 663

Член на Инспектората към ВСС е арестуван заради сексуални предложения към жени, съобщи NOVA, позовавайки се на свои източници.

Става дума за съдебният инспектор Александър Мумджиев – втори мандат в Инспектората към Висшия съдебен съвет – органът, който основно следи за бавно правосъдие.

Член на Инспектората към ВСС е арестуван заради сексуални предложения към жени
Снимка: Инспекторат към ВСС

Той е бил задържан в сряда вечерта за 24 часа. Причината е, че е отправял неприлични предложения към камериерки в хотел във Враца, в който бил отседнал.

Арестуваха мъж, заплашил сръбския призидент, че е “следващата мишена”

Поводът за посещението във Враца е бил, за да провери Районната прокуратура в града. По информация от близки до разследването, по време на престоя си, Мумджиев е бил в нетрезво състояние.

По случая е образувано досъдебно производство.

За съжаление често хора на високи позиции си позволяват подобно непристойно поведение, като си мислят, че може да им се размине! Жените не са сексуален обект и е недопустимо да бъдат третирани като такъв! Настояваме съдебният инспектор да си понесе последствията!

Член на Инспектората към ВСС е арестуван заради сексуални предложения към жени

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • коко

    17 Май 2024

    Е сигурно в хотела има камери и лесно може да се види дали е направил нещо. Или говорим за новия вид "насилие" - да говориш с жена?

Покажи всички Скрий

Реакции