<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226601" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тежки наказа...

Ицо срещу Гонзо в Тайланд

16 Май 2024
0 145

Ицо срещу Гонзо в Тайланд. Легендата на родния и световен футбол Христо Стоичков и президентът на БФC Георги Иванов взеха участие в демонстративен турнир, който се проведе в навечерието на 74-тия конгрес на ФИФА в Банкок, Тайланд.

Атрактивната надпревара включваше звездни селекции, които представяха различните конфедерации, пише Телеграф.

Георги Иванов облече екипа на тима на УЕФА, докато Христо Стоичков игра за състава на Зона Океания.

В отборите бяха имената на Луиш Фиго, Андрий Шевченко, Кларънс Зеедорф, Кристиян Карембьо, както и на президентите на ФИФА и УЕФА – съответно Джани Инфантино и Александър Чеферин.

До финалния мач достигнаха представителите на ФИФА и УЕФА, а победата бе за селекцията на световната централа, която надделя с 2:0.

Тазгодишният конгрес на ФИФА събра над 3000 представители на глобалното футболно семейство. Българската делегация включва още изпълнителния директор на БФC Борислав Попов и ръководителя на Международния отдел Ивета Банкова–Стоянова. На срещата в Тайланд бяха обсъдени редица важни теми, свързани с развитието на играта, и в частност – на женския футбол.

Стоичков е със специална покана като една от най-популярните личности в историята на играта. Работата на комисиите и конгреса на ФИФА продължава четири дни, а събитието приключва утре.

Христо Стоичков е в Топ 100 на най-великите футболисти (видео)

Ицо срещу Гонзо в Тайланд

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции