<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226634" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицай с дож...

Сагата с барикадиралия се в дома си полицай приключи (видео)

17 Май 2024
0 264

Сагата с барикадиралия се в дома си полицай приключи с неговото доброволно напускане на жилището в Пловдив, в което се беше укрил, съобщава NOVA. Мъжът беше осъден на доживотен затвор за убийството на родителите си. Рано тази сутрин бусове на Жандармерията и СОБТ се изтеглиха от мястото. Венцислав Караждов е бил отведен, след като се предал доброволно, потвърди адвокатката му. Знак е накарал полицая да се предаде на органите на реда, допълни тя.

Полицай с доживотна присъда се барикадира в дома си (видео)

При задържането на мъжа не са използвани помощни средства, посочи на брифинг директорът на ОДМВР-Пловдив Георги Чергов. Оръжие или взривни устройства не са открити нито у него, нито в дома му.

През цялото време мъжът твърдеше, че е невинен и не възнамерява да влезе в затвора за престъпление, което не е извършил. С него разговаряха и психолози.

През 2016 г. телата на родителите на осъдения бяха намерени безжизнени след спор за имот. Те водили дело със сина си, което спечелили.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции