<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226638" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Убиецът Ранг...

Майката на Митко от Цалапица: В убийството на сина ми участват трима души (видео)

17 Май 2024
0 313

„В убийството на сина ми участват трима души – двама от самото начало и един впоследствие.”. Това заявява майката на убития Димитър от Цалапица Атанаска Бакалова пред NOVA.

Рангел Бизюрев и близнаците са имали 7 дни да стиковат версиите си, категорична е почернената майка.

В четвъртък за пръв път пред съда се изправи основният заподозрян за зверското убийство, което разтърси селото. Тогава Бизюрев направи самопризнания, че той е пребил Димитър заради обидни думи по негов адрес.

Майката на Митко от Цалапица: В убийството на сина ми участват трима души (видео)
Стоп кадър: NOVA. Снимка: БТА

Рангел Бизюрев със самопризнания за убийството на Митко от Цалапица (видео)

След заседанието в четвъртък Атанаска Бакалова заяви:

Има разминавания. Рангел казва, че двамата с Борислав са пренасяли тялото на Митко, заедно са копали дупката. Пренесли са заедно тялото, сложили са го заедно в дупката, заровили са го заедно. Рангел казва, че заминал на морето. Те на следващия ден двамата братя са занесли строителни отпадъци и са сложили там, където е заровен Митко. А Борислав казва, че Рангел всичко е направил. Има съучастие”.

След всички грешки и пропуски на разследването се надяваме се, че самопризнания на Бизюрев най-после ще доведат до адекватна присъда за всички замесени в убийството на Митко и че ще има справедливост за неговите близки и приятели.

Майката на Митко от Цалапица: В убийството на сина ми участват трима души (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции