<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226649" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Американски ...

Канабис расте на метри от сградата на районна дирекция на МВР (видео)

17 Май 2024
0 240

Русенци сигнализират в соцалните мрежи, че марихуана расте на метри от дирекцията на полицията в града, съобщава NOVA. Растенията са забелязани в градинката на подлеза пред сградата на МВР.

В четвъртък градинките в града са били почистени. Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, т.нар. промишлен коноп.

Канабис расте на метри от сградата на районна дирекция на МВР (видео)
Източник: Facebook / Vladislav Georgiev

Хора строят къщи от канабис

Той се отглежда за много полезни вещества. Над 6000 продукта могат да се произведат от него. Канабисът е 4 вида – сатива, индика (от него се проивежда марихуана), спонтанеа, кафаристаника.”, обяснява тя.

По думите ѝ вероятно в насипаната почва в градинките са попаднали семенца от канабис.

Това обаче не е видът, от който се произвежда марихуана. Във вида сатива има от 2 до 10% тетрахидроканабиол. В другия вид – който е с психотропно влияние – има до 49% от това вещество. Марихуаната се произвежда от женските съцветия на тези растения.“, посочва архитектът.

Интересно как семена от растението са попаднали точно на това място. Не е изключено някой калпазанин да е решил да си направи шега и да ги е хвърлил там.

Канабис расте на метри от сградата на районна дирекция на МВР

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    17 Май 2024

    Можеше да бъде направена и по добра снимка вместо да го ограждате така

Реакции