<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226715" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето каква е с...

Атентат, катастрофа с НСО и телевизионни финали в Топ новините тази седмица (видео)

17 Май 2024
1 7230

Атентат, катастрофа с НСО и телевизионни финали събра в Топ новините тази седмица главният ни редактор Виктория Симеонова.

Стреляха по словашкия премиер Роберт Фицо. Извършителят – 70-годишен пенсионер, е задържан и обвинен за опит за убийство. Фицо още е в болница, но вече без опасност за живота.

Промените в Закона за хазарта влязоха официално в сила, след като бяха обнародвани в Държавен вестник. Въпреки съмненията, че той ще се използва за натиск върху медии, президентът Румен Радев подписа указа без да наложи вето.

Автомобил на НСО, в който се е движил и Кирил Петков, участва в катастрофа.  Загинал е шофьорът на цивилния автомобил, а съпругата му е в болница с тежки травми. Обстоятелствата се изясняват.

Федерацията по щанги обяви, че няма пари да върне задълженията си към държавата и затова българските щангисти не могат да участват в Световното първенство. Дарители събраха нужните 40 000 лева в подкрепа на спортистите.

Владимир Зомбори спечели “Като две капки вода”, Неделя Щонова – “Dancing Stars”, Лъчезар Чоткин – “Hell’s Kitchen”, а в “Ергенът” победителка няма. Раздадоха цели три годежни пръстена в “кухнята на ада” и нито един в “любовното” реалити.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции