<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226743" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Предизвестен...

Участничка във “ВИП Брадър” избухна срещу Алек от “Ергенът” заради срамния финал (видео)

18 Май 2024
0 12239

Участничка във “ВИП Брадър” избухна срещу Алек от “Ергенът” заради срамния финал. Острият коментар във социалната мрежа Фейсбук е на Мариела Нордел.

Участничка във &#8220;ВИП Брадър&#8221; избухна срещу Алек от &#8220;Ергенът&#8221; заради срамния финал (видео)

Публикуваме го без редакторска намеса:

“Доста нагличко интервю на #Ергенът в #предиобед!

Въпреки, че няколко пъти ергенчето изрази бейско пренебрежение към раята и как не го интересувало мнението на публиката, да му напомня, че точно зрителите му заработиха тлъстия хонорар! Та, щом се е хванал на медийното хоро, ще играе до край!

Като медиен специалист оценявам интервюто му тази сутрин като провал. Обикновено на жените се дава съвет “бъди красива и мълчи”, но в случая тук важи “докато си отвори устата, подозирахме, че е тъп, но щом заговори, вече не се съмняваме”.

Ергенчето направи няколко мечешки услуги и на благодетеля си Радо и на цялата гилдия от риалити формати. То, горкото, без да иска, тази сутрин, открито изплю, че всичко е нагласено, предварително договорено и то е успяло, “да вземе най-добрите за себе си условия”. Оправдаваше се постоянно с дежурното “на никого не съм давал празни обещания”, което не е истина, защото три месеца предъвкваше с кого и как си и с кого не си представя живота.

Доказа, че всичките нескопосно изрецитирани от него високомудрени фрази, са му продиктувани от сценаристите в слушалката, защото на живо ръси само глупости и гледа лошо.

Ако наистина иска до края на живота си да е Алек Младенов, а не Алек ергейчето, единственият начин е да прекрати всяко общение с медиите и да остави шумотевицата да се разсее от самосебе си.

Всяко ергейчене за три дни!”

Финалът

Този сезон на „Ергенът“ определено беше различен – просто избраница нямаше. Наблюдавахме “Ергенът беглец”. Двете финалистки останаха сами да чакат Алекс, но той не се появи. А това не е никак хумористично.

Вие сте перфектни, аз не съм“, каза Алек във видеообръщение към Магдалена и Надежда.

Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решениеТрябваше вероятно да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата, но не събрах кураж. Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите…“, допълни той.

Дали решението му е свързано с категорично изразеното мнение на майка му, или наистина не може да избере с коя от двете дами да продължи живота си – преценете сами.

Не сме очаквали друго, след като гаф на bTV издаде финала на предаването. Часове преди най-очаквания финал на предаване в българския ефир, от телевизията публикуваха ексклузивни кадри от рубриката им с коментари зад кадър.

Предизвестен финал: Ето как завърши този сезон на “Ергенът” (видео)

Гаф на bTV издаде финала на “Ергенът” (видео)

Участничка във “ВИП Брадър” избухна срещу Алек от “Ергенът” заради срамния финал (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • О_о

    18 Май 2024

    САШКО БРАДАТОТО МЛЯСКАЛО - НА МАМА СИНЧЕТО ! ОТ ВСИЧКИ В ЕРГЕНЪТ 3 , ТОЗИ НАЙ БЕ ТАМ ЗА СЛАВА , ПОПУЛЯРНОСТ, ПУБЛИЧНО ВНИМАНИЕ ! НЕ ЦЕЛУВКИ / МЛЯСКАНЕ ЗАСЛУЖАВА , А ПУБЛИЧНО ДА ГО ЗАМЕРЯТ СЪС СОЧНИ ДОМАТИ , ЧЕ И НЕ САМО !!!

Реакции