<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226760" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Военен проку...

В участъка, където кола на НСО с Кирил Петков помете друга, ограничението е 60 км/ч (видео)

18 Май 2024
0 1245

В участъка, където кола на НСО с Кирил Петков помете друга, ограничението е 60 км/ч. Тепърва обаче разследващите ще установяват с каква скорост се е движел автомобилът на държавната служба.

Кирил Петков за папките в Прокуратурата, дълбоката държава и платените анализатори (част 1)

В участъка, където кола на НСО с Кирил Петков помете друга, ограничението е 60 км/ч (видео)

Назначени са експертизи, изискани са записи от охранителни камери по пътя, разпитани са свидетели. Сред тях и четиримата пътници в автомобила – Кирил Петков, Найо Тицин и двамата служители на НСО.

Предполага се, че катастрофата е предизвикана от автомобила, който е отнел предимството на колата на НСО. Водачът на цивилната кола загина на място. Междувременно стана ясно, че е той е бил професионален шофьор.

Русия пак размаха пръст на България

На кадрите от видеохранителната камера, които показват движението по пътя метри преди катастрофата, се виждат само гумите на преминаващите автомобили. Вижда се,че джипът на НСО се движи много по-бързо от останалите коли. А звуковата сигнализация се чува непосредствено преди удара, пише БНТ.

Свидетелят

“Тук изкарахме един кози крак, да отворим вратите. Там вътре имаше мъж и жена. Дойдоха пожарната, дойдоха Бърза помощ. Виждаме, че имат по-големи такива машини, ножици, чрез тяхната помощ вече тук събраха се много от органите на реда и с тяхната помощ тогава изкарахме.

Шофьорът издъхва на място. Съпругата му, която пострада тежко, вече е без опасност за живота. Извършени са ѝ няколко операции.

В участъка, където кола на НСО с Кирил Петков помете друга, ограничението е 60 км/ч (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Бонго Бонго

    25 Май 2024

    За НСО нормалната скорост е 180 км/ч, ако бързат 220-240км/ч

Реакции