<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226798" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ротацията в т...

Маги Халваджиян: Никъде по света шоу като “Капките” не е правено пред 12 000 души (видео)

18 Май 2024
0 1670

Маги Халваджиян: Никъде по света шоу като “Капките” не е правено пред 12 000 души. Продуцентът и другият двигател на “Като две капки вода” Кирил Киров – Кико разкриха подробности за организацията на финала в “Арена София” пред Нова.

Алек от “Ергенът” за двете финалистки: Те са ми като другари от войната (видео)

Маги Халваджиян: Никъде по света шоу като &#8220;Капките&#8221; не е правено пред 12 000 души (видео)

Тандемът

Кико и Маги работят заедно от 18 години.

“Винаги е бил много активен и луд, но и по това се познават хората, които ще направят нещо в живота. Това са двигатели, които постоянно измислят и правят нещо. Той се изкачи по цялата стълбица, а аз от самото начало вярвах, че най-накрая ще канализирам тази лудост и тя ще влезе в правилната посока”, казва Маги за Кико.

“Най-важното е, че той никога не ме е разочаровал, знае какво искам, има правилната визия. Дълги години съм култивирал едно много важно негово качество. А именно подреждането на приоритетите. Защото в нашия бизнес, ако не съумееш да подредиш по важност нещата, които следват, няма как да просъществуваш.

Той се справи с това. Първото му живо шоу беше втори сезон на “Великолепната шесторка” през 2010 г. Минахме през много – Кико беше режисьор на X Factor. От десет сезона е режисьор на “Капките”. От самия старт на предаването работи за него. В момента аз отстъпвам назад, а Кико поема екипите и започва да управлява цялата тази тежка машина”, заяви Маги Халваджиян.

Детайлите

“Не само защото водещите са гениални, журито е прекрасно, а участниците – талантливи. Хората в сянка са емоционалният двигател, за да излезе шоуто в ефира и да има тази душа. Предаването е така успешно не само заради добрата си структура и техническа обезпеченост, а защото има душа”, казва Кико. Идеята за “Арена София” идва именно от него.

“Притесняваше ми мисълта да не превърнем шоуто в концерт. Други хора се страхуваха дали ще се продадат 12 хиляди билета. Това е огромен риск – да наемеш залата за няколко дни също е голяма инвестиция. Но аз не се страхувам от рисковете – единственото ми притеснение беше – дали ще успеем да запазим шоуто като такова. И то да не се превърне в концерт. Докато гледах, страховете ми се изпариха накъде на 15-тата минута”, споделя пък Маги.

Гледайте цялото интервю на двамата!

Маги Халваджиян: Никъде по света шоу като “Капките” не е правено пред 12 000 души (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции