<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=226965" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мийм на деня: ...

Мъж нападна с ритници кондуктор в бърз влак (видео)

20 Май 2024
0 494

Мъж нападна с ритници кондуктор в бърз влак, пътувал по маршрута от Видин до Курило. На видео, споделено в социалната мрежа фейсбук, се вижда как пътникът бута служителя на БДЖ на пода във влака. Рита го, докато му крещи и го псува.

Клипът съдържа нецензурни думи.

Аз казах ли ти кой съм? Ще те потроша, ще вляза в затвора, но ще те потроша. Имам жълта книжка. Марш оттука! Отивай надолу. Боклук. Ще ти строша ребрата“. Това са само част от обидите и заплахите, с които пътникът се обръща към служителя във влака.

Причината била, че кондукторът няколко пъти му казал да седне на мястото си.

За часове във фейсбук под публикацията заваляха десетки коментари, а някои от потребителите изразиха мнение, че задължително трябва да се върне транспортната полиция.

Кадрите са публикувани в групата “В защита на професионалистите от НКЖИ и БДЖ”.

Подобна агресия е недопустима! Живеем в европейска държава, а не в джунгла! Очакваме отговорните институции да се задействат и въпросният господин, който и да е той, да си понесе заслуженото. Защото никой няма право да рита и унижава по този начин човешко същество. #НеНаНасилието

Мъж нападна с ритници кондуктор в бърз влак (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции