<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=22698" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Патарински се снима с Адреналинките за спомен, от Канал 3 твърдят, че не прощавал

15 Юли 2016
0 11269

Скъпи приятели, Господари на ефира сбъдна мечтата на Митко Патарински от Канал 3 да води шоуто рамо до рамо с Мария Игнатова. По време на посещението си в студиото на Господарите той успя да се снима и с трите Адреналинки – Лили, Ради и Диди. Снимката им беше публикувана на сайта на Канал 3. 

 

ГОСПОДАРИТЕ СБЪДВАТ МЕЧТИ: МИТКО ПАТАРИНСКИ ПОЛУЧАВА ПОКАНА ДА ВОДИ ШОУТО

""

Ето и целия текст на материала:

 

"Снощи в ефира на Nova "Господари на ефира" се превърна в Шоуто на Патарински. Водещият на Канал 3 е с култов статус в българския ефир заради уникалния си стил и чувство за хумор.

 

На чара му не устояха и три от най-сексапилните жени в държавата – кръшните Адреналинки. Снощният брой на "Господарите" ще се запомни с гостуването на знаковия водещ от Канал 3, който партнира на Мария Игнатова.

 

Сбъднал детската си мечта – да води до лъчезарната блондинка, Димитър не пропусна да покори и другите грации в шоуто – Ради, Лили и Дани. 

 

Целият технически екип на предаването е влюбен в репликата "Здравей, Яна", както и в пиперливия жест, с който Патарински разсмя цяла България. Неслучайно всички от "Господари на ефира" се наредиха за снимка с Митко. Той пък ги покани на гости в студиото на "Всяка сутрин"!"

 

РУМЕН УГРИНСКИ ПРИ АДРЕНАЛИНКИТЕ, МИТКО ПАТАРИНСКИ ПРИ МАРИЯ ИГНАТОВА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции