<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227115" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ученик от Рус...

Психично болен преби млада жена и счупи крака ѝ в Русе, защото разхождала кучето си (видео)

22 Май 2024
0 759

Психично болен мъж преби млада жена в Русе, става ясно от репортаж на NOVA. Жената е била нападната пред блока, в който живее. Кракът ѝ е бил счупен на три места.

Нападанието стана на 25 юли 2023 г. В 20:00 ч вечерта минавах с кучето си. Мъжът стоеше на прозореца си и каза, че ще слезе да ме пребие, защото кучето ми се изходи до блока“, разказва пострадалата, която иска да остане анонимна.

След месеци принудително лечение психично болен отново тормози жители на Враца (видео)

Психично болен преби млада жена и счупи крака ѝ в Русе, защото разхождала кучето си (видео)
Семейството на пострадалата жена и нападателя ѝ. Източник: NOVA

“Аз извадих телефона, за да снимам, той дойде и започна да ме бие с юмруци по лицето, после ме удряше по тялото. По едно време се озовах на земята. Имаше един свидетел, дойде да ме пита как съм. Говори с родителите ми и каза, че съм била ритана по краката. Имам три счупвания на десния крак.”, казва още тя.

Жената обяснява, че е имала предишни спречквания с майката на нападателя и е освидетелствена от съдебен лекар за побой. Установено е, че той е психично болен.

Такива агресивни хора с психични проблеми са опасни за себе си и за околните. Очевидно е и че мъжът има нужда от постоянна професионална грижа. Призоваваме отговорните институции да осигурят адекватно лечение, за да се гарантират сигурността и спокойствието на гражданитекакто и комфорта на болния.

Психично болен преби млада жена и счупи крака ѝ в Русе, защото разхождала кучето си (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • rtyrty

    22 Май 2024

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Покажи всички Скрий

Реакции