<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227122" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Психично бол...

Мъжът, пребил жестоко с метален прът жена от Благоевград, ще спи спокойно вкъщи (видео)

22 Май 2024
0 313

Мъжът, пребил жестоко с метален прът жена от Благоевград, ще спи спокойно вкъщи от днес. Това решение взе Апелативният съд в София, след като промени мярката за неотклонение на нападателя Кирил Лукаров.

След зверското нападение извършителят беше задържан и обвинен в опит за убийство. Сега обаче вместо в ареста, той ще седи в комфорта на своя дом. Междуврменно жертвата Стефка Терзийска все още се възстановява от нанесения побой. Жената загуби и едното си око.

Терзийска вярва, че бившият ѝ съпруг е поръчал побоя, но развитие около това към момента няма.

Жена заподозря бившия си за поръчването на нанесен над нея побой с метален прът (видео)

Мотивите на съда, за да пусне под домашен арест Лукаров, са, че скоро изтичал законовият срок за задържането му под стража – мярка, с каквато беше до момента. Освен това магистратите прецениха, че е намалял интензитетът на опасност за извършване на друго престъпление от страна на мъжа.

Стефка Терзийска коментира пред NOVA, че в действителност е точно обратното. По нейни думи интензитет за опасност дори се увеличава, тъй като тя продължава да получава заплахи от приближени до нападателя и бившия ѝ.

Мъжът, пребил жестоко с метален прът жена от Благоевград, ще спи спокойно вкъщи (видео)
Стефка Терзийска

„Лечението и възстановяването ми продължава. Нараняванията ми са сериозни. Имам обазе окончателна загуба на зрението на лявото ми око. Трудно е да се свикне с такава мисъл“, сподели тя, като уточни, че това е потвърдено и от лечебни заведения в чужбина.

Пребитата с метален прът жена от Благоевград: Още живея в страх (видео)

Относно промяната на мярката за неотклонение на нейния нападател, Стефка допълни: “Малко е да се каже, че съм възмутена от решението на съда. Човекът, който ме нападна с цел да ме убие, който преобърна живота ми и ме направи инвалид за цял живот – ще си бъде вкъщи на спокойствие”.

„Какво мога да очаквам оттук-нататък? Ако реши да организира ново нападение срещу мен – кой може да му попречи? Живеем в малък град. Чувах заплахи по наш адрес. От хора от близкото му обкръжение. Притеснявам се. Имам деца”, допълни тя.

Синът на Терзийска е възмутен и в същото време притеснен за майка си. “Искам да попитам господата и госпожите съдии, ще спите ли спокойно, като защитавате насилниците и неглижирате жертвите?”, попита реторично Коста Козас.

Коментарът на “Господарите”

Поредно похвално решение на съдебната ни система – мъж обвинен в опит за убийство да бъде пуснат под домашен арест! Чудесен пример дават на всички насилници, които точно това очакват – да им се размине. Точно както преполагахме, накрая ще се окаже, че той си е “излежал” присъдата вкъщи. А след това ще излезе спокоен и готов отново да напада! Междувременно една жена и нейното семейство ще живеят вечно в страх! Страх, че следващият път може да е фатален! Поздравления за съдебните ни институции!

Мъжът, пребил жестоко с метален прът жена от Благоевград, ще спи спокойно вкъщи

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    22 Май 2024

    Те не очакват, те знаят, че ще им се размине!

Реакции