<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227133" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отговорите н...

Деветокласник разработи сайт, който безплатно помага на учениците (видео)

22 Май 2024
0 708

Деветокласник разработи сайт, който безплатно помага на учениците. Венци Видьов е момчето зад този чудесен проект. Младежът учи в Професионална гимназия по икономика “Г.С.Раковски” – Ямбол със специалност Електронна търговия.

Деветокласник разработи сайт, който безплатно помага на учениците (видео)
Снимка: Facebook / Венци Видьов 

Ученик с полезно изобретение – гривна, която казва дали сме болни (видео)

Венци споделя за своята идея да помага в онлайн групи, за да може повече хора, и най-вече ученици, да разберат за “Ученически помощник”. Така се казва сайта, който деветокласникът създава.

Той има за цел да бъде образователен ресурс, от който всички ученици да черпят информация. Сайтът дава необходимата помощ за решаване на задачи и предоставя конкретни отговори на ученици по физика, математика, география и химия. Съчетавайки решения на задачи и кратка теория, сайтът помага на учениците да разберат и осмислят учебния материал.

Със семпъл дизайн, лесна навигация и полезни ресурси, “Ученически помощник” е ценен инструмент за учениците, търсещи подкрепа в решаването на учебни задачи и повишаване на знанията си в различни научни области.

На заглавната страница виждаме, че проектът е разработен в партньорство със “Софийски сайтове”. Създаден е на 12.04.2023г, а само 6 месеца след това се използва от ученици от цялата страна и чужбина.

Към 18-и май над 4500 ученици са се включили, за да използват безплатния ресурс, който “Ученически помощник” предоставя.

От “Господарите” отправяме нашите адмирации към това младо момче, което е създало такъв полезен проект! Един ученик знае най-добре колко е трудно на неговите връстници с научаването на учебния материал. Затова този помощник, направен от ученик за ученици, е чудесен инструмент за по-леко и приятно разбиране на изучаваните предмети! Сайтът е изключително лесен за използване и синтезира най-важната информация! Поздравления!

Видео: Instagram / @vidyov_bg

Деветокласник разработи сайт, който безплатно да помага на учениците

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • rereyey

    22 Май 2024

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Реакции