<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227284" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът изпрат...

Анджелина Джоли загуби съдебна битка срещу Брад Пит за френската им винарна

23 Май 2024
1 256

Анджелина Джоли загуби съдебна битка срещу Брад Пит за френската им винарна. Тя ще трябва да предаде всички споразумения за поверителност, които е подписала през последните осем години като част от продължаващата ѝ съдебна битка с Брад Пит за тяхната луксозна френска винарна .

Съдия от Върховния съд в Лос Анджелис постанови, че звездата от „Maleficent“ трябва да „представи“ в рамките на следващия месец „всички документи в нейно притежание, попечителство или контрол, които са в отговор на“ искане от страна на Пит да покаже всички споразумения за поверителност, които е подписвала.

От години бившата двойка води съдебни битки за развода си. Също и за тяхната винарна за 500 милиона долара – „Château Miraval”, предаде Page Six.

Анджелина Джоли обвини Брад Пит в домашно насилие (видео)

Анджелина Джоли загуби съдебна битка срещу Брад Пит за френската им винарна
Снимка: стопкадър/видео

Източник на Пит обяви последното решение за „съкрушителен удар“, след като страната на Джоли преди това твърдеше в съдебни документи, че предаването на миналите ѝ споразумения за поверителност би било „скъпо“, „разточително“, „неразумно“ и дори „злоупотреба“.

Адвокатите на Джоли също по-рано твърдяха в съдебни документи, че предаването на други споразумения за поверителност, които тя е подписала, би било нахлуване в личния живот на други страни.

Предполага се, че документите ще включват споразумения с ​​холивудски работодатели, марки и служители.

Документите могат да съдържат „договори, които включват компенсация на Джоли или компенсация, която е платила на трети страни“. Това казва нейната страна в съдебните документи.

Новата заповед на съдията също така гласи, че страната на Джоли трябва да предостави списък с всички документи, които тя счита за привилегировани по случая, така че екипът на Пит да може да „оцени достойнствата на твърденията на Джоли за привилегия“.

Анджелина Джоли загуби съдебна битка срещу Брад Пит за френската им винарна
Снимка: iStock

Адвокатите на Пит подадоха документи през април. Те поискаха от Джоли да разкрие точно колко споразумения за поверителност е поискала от служителите да подпишат, след като тя го обвини, че се опитва да използва това, което според нея е прекомерно споразумение, за да я „контролира“.

Страната на Джоли твърди в съдебни документи, че Пит е искал тя да подпише несправедливо „обременително“ споразумение за поверителност, „покриващо личното неправомерно поведение на Пит, независимо дали е свързано с „Château Miraval”  или не“, за да може тя да му продаде своя дял.

Сделката на Джоли да продаде своята половина от винарната на Пит се провали, твърди тя в правни документи, заради несправедливото споразумение за поверителност. След това Джоли продаде акциите си на дъщерно дружество на Stoli Group. Пит обаче се противопостави на сделката.

Адвокатите на Джоли определят решението на съда като победа. Близък до актрисата коментира, че тези споразумения никога нямало да видят бял свят.

Анджелина Джоли загуби съдебна битка срещу Брад Пит за френската им винарна

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции