<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227452" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия бомбар...

Арестуваха Ники Минаж с наркотици в Амстердам, тя снима видео на живо

26 Май 2024
0 581

Арестуваха Ники Минаж с наркотици в Амстердам, тя снима видео на живо. За ситуацията информира самата тя с живо включване в социалната мрежа Инстаграм.

Синът на Ники Минаж шокира майка си, като проговори за пръв път, докато снимаха видео (видео и снимки)

Арестуваха Ники Минаж с наркотици в Амстердам, тя снима видео на живо

Американската хип-хоп изпълнителка беше задържана на летището в Амстердам. В багажа ѝ е открита марихуана. Властите информират, че става дума за по-малко от 100 грама, но достатъчно количество, за да бъде санкционирана. .

Рапърката взе участие в шоу в Амстердам тази седмица и трябваше да лети с частен самолет до Манчестър, Англия.

Кадрите от предаването на живо, което изпълнителката направи, показват как тя се кара с полицай. Във видеото Минаж казва, че няма никакви наркотици в себе си. Полицаят не е особено съгласен. Самата звезда пък споделя, че се опитват да саботират турнето ѝ. За нея действията на органите на реда са незаконни.

Ние от “Господарите” пък смятаме, че колкото и пари да има човек, той трябва да не възприема себе си над закона. Американската изпълнителка е редно да се запознае с правилата в Европа и да не смята, че щом е звезда, всичко може да ѝ се прости. Продължаваме да следим казуса и ще ви информираме за новости покрай него.

Арестуваха Ники Минаж с наркотици в Амстердам, тя снима видео на живо

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции