<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227485" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия бомбар...

Борислав Велев – Рой нокаутира съперник в първия рунд и стана световен шампион (видео)

26 Май 2024
1 1950

Борислав Велев – Рой нокаутира съперник в първия рунд и стана световен шампион. Той в момента вероятно е най-добрият български боксьор, пише sportlive.

България е с абсолютна титла и в отборното класиране на Европейското първенство по художествена гимнастика

Борислав Велев &#8211; Рой нокаутира съперник в първия рунд и стана световен шампион (видео)

Рой спечели титлата на Световната боксова федерация (WBF). Ранният нокаут бе срещу германеца Омар Сиала. Срещата бе основното събитие на “Макс Файт 58” в категория до 72 кг – събитието се проведе в София.

Българинът нанесе марковия си удар – отклон и тежко попадение в черния дроб на опонента. Сиала остана да лежи още известно време след края на отброяването на рефера, а след това му трябваха още няколко минути, седейки на стол, за да успее да се възстанови и да посрещне обявяването на резултата на крака.

Това бе 14-ти пореден нокаут за Боби Велев от 14 професионални мача. Това е сериозна заявка за доминация в по-леките категории. Очаква се следващият му мач да бъде срещу още по-сериозен съперник от Сиала и е възможно той отново да се проведе в България. 

Борислав Велев – Рой нокаутира съперник в първия рунд и стана световен шампион (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • eva

    27 Май 2024

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Реакции