<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227614" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кои са "фу...

Официално: Новият старши треньор на Левски е вече на Герена

28 Май 2024
0 396

Станислав Генчев официално е новият старши треньор на Левски, обявиха от клуба. Договорът на специалиста е за срок от 2 години. В щаба на Станислав Генчев влизат помощник треньорите Живко Миланов и Дарко Тасевски, треньорът на вратарите Йордан Господинов и кондиционният треньор Петър Пеев.

Ръководството на „ПФК Левски“ ще представи официално Станислав Генчев, като допълнително ще обяви датата и часа на събитието.“, пишат столичани.

Официално: Новият старши треньор на Левски е вече на Герена
Източник: Facebook / Стадион “Георги Аспарухов”

Левски спря мача с Лудогорец на 13-тата минута, за да се сбогува с Ники Михайлов (видео)

Тази сутрин Генчев беше на “Герена”, където се срещна с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков и изпълнителния директор на клуб Даниел Боримиров. Досегашният треньор на Крумовград бе обявил, че води преговаря със “сините”.а.

Самият Генчев направи фурор с Крумовград, като още в дебютния сезон на клуба завърши на шеста позиция със серия от 15 поредни мача без допуснато поражение. Именно добрата работа на младия специалист е грабнала окото и на ключовите фигури в Левски.

Видео: Diema Sport 3

Официално: Новият старши треньор на Левски е вече на Герена

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции