<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227620" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Ще те съсип...

3 месеца по-късно още няма следа от Ивана от Дупница

28 Май 2024
0 706

3 месеца по-късно още няма следа от Ивана от Дупница. 17-годишното момиче изчезна на 22 февруари тази година и оттогава няма информация за нея.

Родителите ѝ съобщиха за нейното изчезване, като посочиха, че момичето е оставило телефона си в училище и не се е прибрало. Последно беше забелязана до квартален магазин, а якето ѝ беше намерено преди тунела на главния път Е-79. 

17-годишно момиче от Дупница е в неизвестност – издирва се

3 месеца по-късно още няма следа от Ивана от Дупница

След изчезването на Ивана организираха общодържавно издирване, което се оказа безуспешно. В издирваелните дейности се включиха и стотици доброволци. Родителите на момичето обявиха щедра награда от 50 000 лв. за този, който даде информация за евентуалното местоположение на дъщеря им.

Родителите на изчезналата Ивана от Дупница дават голяма парична награда за намирането ѝ (видео)

По данни на МВР от началото на годината в България са изчезнали 274 човека, от които и Ивана. От тях 200 са обявени за международно издирване.

Имаше спекулации, че Ивана може вече да е зад граница… Силно се надяваме момичето да е добре и скоро да се появи следа за нейното местоположение. А на родителите пожелаваме да са силни и да вярват, че ще намрят детето си!

3 месеца по-късно още няма следа от Ивана от Дупница

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции