<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227744" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заплатите в а...

Мъж опита да прекара хероин за над 1 милион лева, скрит над гумите на кола (видео)

29 Май 2024
0 172

Мъж опита да прекара хероин за над 1 милион лева, скрит над гумите на кола. Митническите служители на „Капитан Андреево” установили нарушението при проверка на автомобил, влизащ у нас от Турция.

Превозното средство било управлявано от 24-годишна жена, съобщава Прокуратурата. С нея пътувал и мъж на 41 години. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка от екип на отдел „Борба с наркотрафика“.

Задържаха дядо, крил хероин в каручка за затворниците в Смолян

Мъж опита да прекара хероин за над 1 милион лева, скрит над гумите на кола (видео)
Снимка: Прокуратура на Република България

След демонтаж на задните гуми на автомобила, във фабричните кухини на праговете, са открити общо 24 пакета, съдържащи бежово прахообразно вещество. При полевия наркотест веществото реагирало на хероин.

Проверката е била част от акция срещу контрабандата, с участието на служители на Агенция „Митници”, ГДБОП, „Гранична полиция” и НАП.

Спипаха поредна пратка от над 100 кг кокаин в контейнер с калмари в Гърция

Общото бруто тегло на задържания наркотик е 6,120 кг на стойност 1 028 160 лева.

Повдигнато е обвинение на мъжа и той е задържан за срок до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. Разследването по случая продължава.

Видео: YouTube / Bulgarian National Customs Agency

Мъж опита да прекара хероин за над 1 милион лева, скрит над гумите на кола

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции