<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227779" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Белият дом ис...

Белият дом обяви, че си търси специалист по миймове (видео)

29 Май 2024
0 51

Белият дом обяви, че си търси специалист по миймове. Позицията идва със заплата до $85 000. Има две универсални истини за миймовете – определено са преминали своя пик и със сигурност са много трудни за адаптиране в политиката.

„Ергенът 3“ – рай за онлайн народното творчество (видео)

Както демократите, така и републиканците в САЩ са правили многократни опити за показване на чувство за хумор в интернет, които в повечето случаи са завършвали с фиаско. Кампанията за преизбиране на президента Джо Байдън, която е изградила стабилно интернет присъствие досега, ще продължи да опитва в този дух. Според любопитна обява за работа, кампанията наема „мийм мениджър“, който да се занимава с „ежедневните акции по ангажиране на най-популярното интернет съдържание и страници с миймове“. Позицията идва със заплата до $85 000.

Белият дом обяви, че си търси специалист по миймове (видео)
снимка: iStock

“Работата по същество включва набиране на създатели на съдържание, които да направят миймове”, обясни Кларк Хъмфри, старши съветник на кампанията.

Българите сме всеизвестни със своите миймове за всеки наболял политически и не само проблем. Кандидаствайте, скъпи приятели!

Видео: NOVA

Белият дом обяви, че си търси специалист по мемета (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции