<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227791" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тежко наказа...

Лудогорец с първи трансфер

29 Май 2024
0 833

Лудогорец с първи трансфер. Тринадесеткратните шампиони привлякоха като свободен агент германския вратар Хендрик Бонман. Последно стражът игра за елитния австрийски Волфсбергер АК. Във вторник Бонман мина успешно медицинските изследвания и фитнестестовете в София, след което подписа своя договор, пише dsport.bg.

Роденият на 22 януари 1994 година вратар ще бъде представен пред медиите на пресконференция в началото на лятната подготовка на Лудогорец, която започва на 10 юни в столицата. Хендрик Бонман ще играе с номер 39.

Много се вълнувам да стана част от Лудогорец”, бе първият коментар на Бонман.

“Още при първия разговор с ръководството на клуба почувствах, че мястото ми е тук. Амбициозните цели на клуба напълно отговарят на моя манталитет и начин на работа. Очаквам с нетърпение вълнуващите предизвикателства през следващия сезон и ще дам всичко от себе си, за да ни помогна да постигнем големите си цели“, допълни той.

Вратарят започва кариерата си в родния Рот Вайс Есен, след което последователно играе за Борусия Дортмунд, Мюнхен 1860, Вюрзбургер Кикерс и Волфсбергер АК. През последния сезон Бонман има 24 мача за австрийския Волфсбергер АК.

Има и два трофея в своята кариера. Като част от Борусия Дортмунд той печели Суперкупата на Германия през сезон 2014/2015 и Купата на Германия през 2016/2017 г.

“Лудогорец” не дава на трима свои футболисти да играят за националния отбор на България

Лудогорец с първи трансфер

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции