<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227935" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След заплаха...

Състоянието на Кейт Мидълтън се подобрява

30 Май 2024
0 548

Състоянието на 42-годишната Кейт Мидълтън, която се лекува от рак, се подобрява. Това съобщава списанието Vanity Fair, като се позовава на свой източник.

Голямо облекчение е, че тя понася лекарствата и всъщност се чувства много по-добре. Всички са около нея – Уилям, родителите ѝ, сестра и брат ѝ“, казва приятел на семейството.

Тази положителна за кралското семейство информация съвпада с последните съобщения, че принцесата наскоро е била навън с децата си в Уиндзор.

На 22 март тази година чрез видеообръщение Кейт Мидълтън обяви, че е в начален стадий на лечение от злокачествено заболяване, което е открито след коремната ѝ операция през януари.

Състоянието на Кейт Мидълтън се подобрява

Тогава тя официално се оттегли от кралските задължения.

Принц Уилям изпълнява официалните ангажименти, докато Кейт е у дома и се възстановява. През уикенда Уилям и Джордж участваха във финала за ФА Къп на стадион Уембли.

Край на спекулациите за кралското семейство – Кейт Мидълтън е болна от рак (видео)

Засега няма планирана официална дата за завръщането на Кейт към задълженията ѝ.

„Няма бързане. Ще бъде, когато Катрин се почувства готова и когато получи зелена светлина от своя медицински екип. Но тя 100% ще се върне на работа, това няма съмнение”, казва източникът на Vanity Fair.

Състоянието на Кейт Мидълтън се подобрява

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • .

    30 Май 2024

    And not a single F was given that day!

Реакции