<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=227998" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обвиниха за х...

Насилие в детска градина, обвинения за Тръмп и още в Топ новините тази седмица (видео)

31 Май 2024
0 419

Насилие в детска градина, обвинения за Тръмп и още събра в Топ новините тази седмица главният ни редактор Виктория Симеонова.

Арестуваха учителка и директорка на детска градина във Велинград, след като изтекоха скандални записи с насилие в детското заведение. Предстои да им бъдат повдигнати обвинения.

Върнаха тленните останки на цар Фердинанд в България. Така той бе погребан 76 години след кончината си.

Признаха кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп за виновен по цели 34 обвинения. Грози го затвор до 8 години. Това обаче няма да попречи на предизборната му кампания.

След като част от къщата на Димитър Талев в Северна Македония беше срутена, държавата обеща да направи опит за купуването ѝ. Подобен от миналата година прави и издателят и бивш депутат Манол Пейков, но един от собствениците отказва да я продаде.

След скандала около спрените лифтове на Витоша, от “Витоша ски” обявиха, че през лятото ще работят два от тях. Не е ясно каква ще бъде съдбата на съоръженията през зимния сезон.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции