<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228067" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Олимпиакос н...

Сагата с Хосе Кордоба завърши, ето къде ще играе

31 Май 2024
0 370

Сагата с Хосе Кордоба завърши, ето къде ще играе – Левски го продаде на Норич. Преговорите между двата клуба са завършили с успех, след като самият играч вече бе постигнал договорка с “канарчетата” за личните си условия. Контрактът на бранителя ще бъде до лятото на 2028 година, пише Gong.bg.

През последните няколко седмици Норич и Рейнджърс водиха сериозна битка за подписа на 22-годишния панамец, въпреки че интерес към него имаше още от Сен Жилоа, Брест и Лил. Английският и шотландският клуб обаче изпратиха най-добрите оферти за него. Впоследствие сходна оферта изпрати и Норич.

По време на великденските празници Кордоба пътува до Глазгоу, където проведе среща с мениджъра на Рейнджърс Филип Клеман и разгледа “Айброкс”, а освен това присъства и на мача с Килмарнък. Основното желание на самия футболист обаче през цялото време беше трансфер в клуба от Чемпиъншип.

В началото на седмицата защитникът, заедно със свои представители, беше в Норич.

Там той проведе среща с ръководството на “канарчетата”, както и с новия мениджър Йоханес Хоф Торуп. Датският специалист успя да убеди Хосе, че “Кероу Роуд” е правилното място за него, поради което той окончателно отказа да премине в Рейнджърс.

В последните няколко дни англичаните преговаряха с Левски за правата на Кордоба. Причината е, че ъководството на “сините” поиска повече пари от това, което предлагаше Рейнджърс. В крайна сметка двата клуба си стиснаха ръцете, а на “Герена” ще получат малко над 3.5 млн. евро по сделката.

Хосе Кордоба беше привлечен през септември 2021 година на “Герена” от Станимир Стоилов. Панамецът изигра 90 мача за Левски, в които се отчете с 4 асистенции. Освен това се превърна и в национал на своята родина, като сега му предстои участие на Копа Америка.

Вижте как фенове на ЦСКА-София нахлуват на терена и прекъсват мача с ЦСКА 1948 (видео)

Сагата с Хосе Кордоба завърши, ето къде ще играе

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции