<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228107" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Клаудия Шейн...

Британски посланик е уволнен заради насочване на автомат срещу служител

01 Юни 2024
0 68

Британски посланик е уволнен заради насочване на автомат срещу служител. Йон Бенджамин е заснет да държи автоматичното оръжие.

Предизборната кампания в Мексико преминава в убийства и отвличания

Видео, заснето в кола през април, по време на визита в щатите Дуранго и Синалоа в Мексико, се появи в петък в социалните мрежи. “Той дръзва да се шегува, докато в Мексико наркодилърите убиват хора всеки ден”, пише в коментарите. Насилието от престъпници, включително от наркомрежите, отнема годишно живота на около 30 хил. души в страната.

“Знаем за инцидента и сме предприели подходящите действия”, коментира говорител на външното министерство на Великобритания. В биографията му на сайта на ведомството вече пише, че е “бил посланик между 2021 г. и 2024 г.”.

Британски посланик е уволнен заради насочване на автомат срещу служител
снимка: Facebook/SkyNews

В Мексико предстоят избори, които са белязани като най-насилствените в историята на страната. Официалният брой убити кандидати е 20, но според организации за правата на човека в страната са установени над 40. Отправени са стотици заплахи и са регистрирани поне 11 отвличания. Подобна “шега” от британски посланик в Мексико е недопустима.

Видео: Facebook/SkyNews

Британски посланик е уволнен заради насочване на автомат срещу служител

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции