<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228299" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разследват п...

Арестуваха мъж, убил жена си с дървен кол

04 Юни 2024
0 354

Арестуваха мъж, убил жена си с дървен кол. Трагичният случай е от село село Хлябово, Община Тополовград, съобщават от областното МВР.

За жестокото убийство подал сигнал 34-годишен мъж от село Българска поляна. На място пристигнали полицаи от РУ-Тополовград и екип на Спешна помощ. Те намерили на земята в двора на имота да лежи 57-годишен мъж, който дишал затруднено. А близо до него било безжизненото тяло на 55-годишна жена, която имала рана на главата.

Арестуваха мъж, убил жена си с дървен кол

Задържаният е 57-годишният мъж. До фаталния край се стигнало след разпален скандал. Мъжът казал на униформените, че се скарал с жена си, след което я ударил с дървен кол по главата. Вследствие на удара жената починала на място. Мъжът се обадил на сина си, за да му разкаже случилото се, а след това опитал да се самоубие, като се обеси.

По случая е е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан за срок до 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура в Ямбол.

6-часов жесток побой над жена във Враца – Пореден случай на брутално насилие (видео)

Всеки ден има нови и нови случаи на брутално насилие. Някои от тях завършват така – с фатален край. Иска ни се да вярваме, че мъжът не е убил умишлено жена си! Фактът, че е посегнал на собствения си живот, навжда на тази мисъл. Въпреки всичко – никой скандал не е оправдание да отнемеш човешки живот! Било то “без да искаш” или не! За действията си сега мъжът трябва да си понесе последствията! Както и всички останали насилници, които продължават да са на свобода!

Арестуваха мъж, убил жена си с дървен кол

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции