<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228330" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мийм на деня: ...

Бляскав старт на “Скрита самоличност” – новото хитово шоу в ефира на NOVA

04 Юни 2024
1 650

Бляскав старт на “Скрита самоличност” – новото хитово шоу в ефира на NOVA. Снощи това беше изборът на зрителите от активната аудитория, сочат данните на GARB. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден, веднага след централната информационна емисия новини. Според официалните пийпълметрични данни, аудиторният дял на първия епизод сред аудиторията в активна възраст (18-59 години) е 28,8%. По същото време втората телевизия в класацията е с чувствително по-нисък резултат.

Бляскав старт на &#8220;Скрита самоличност&#8221; &#8211; новото хитово шоу в ефира на NOVA

Рейтинговите данни показват постоянно увеличаване на броя зрители, гледащи първия епизод на „Скрита самоличност“. В края на епизода, вече близо една трета от всички зрители от разглежданата аудитория, гледали телевизия по това време, са били свидетели на успеха на първия участник – Елена. Тя заложи на сигурната игра, отказвайки удвояване на сумата във втория етап. Така завърши играта с печалба от 7 300 лв.

Интересът към формата е голям и сред потенциалните кандидати за участие и разпознаване. Само за първите часове след излъчване на премиерния епизод, нови 5 000 души се записаха за кастинг.

Тази вечер в опит да спечели 100 000 лв., следствието в „Скрита самоличност“ ще води Краси от Варна, който се занимава с авиационно управление на летателни апарати. Заедно с водещия Герасим Георгиев-Геро, ще разпознават новите осем мистериозни самоличности, сред които е и финалист в един от най-успешните кулинарни риалити формати на NOVA – Hell‘s Kitchen.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции