<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228385" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Искам справ...

Делото “Дебора” пропадна заради неявяване на свидетели

05 Юни 2024
0 231

Делото “Дебора” пропадна заради неявяване на свидетели. Затова ще продължи на 26 юни в Районния съд в Пловдив, пише NOVA.

„Искам справедливост“: Делото „Дебора“ започна по същество

Адвокатите на подсъдимия Георги Георгиев не са се съгласили да бъде изменена процедурата и да се премине към вещите лица. Общо 40 свидетели и вещи лица трябва да дадат показания по случая. Самата Дебора Михайлова ще бъде разпитвана, едва след като бъдат изслушани всички. Делото се води при закрити врата, за да се запазят подробности от живота на момичето.

Подсъдим е бившият приятел на момичето – охранителят Георги Георгиев, който е обвинен в нанасяне на 18 прорезни рани с макетно ножче, насилствено подстригване на косата ѝ и нееднократни заплахи с убийство.

Определени са и две допълнителни дати за заседания – 8 юли и 12 септември.

Делото &#8220;Дебора&#8221; пропадна заради неявяване на свидетели
снимка: БТА

Случилото се в Стара Загора провокира огромна обществена реакция. Хиляди излязоха на протести в защита на Дебора. Продължаваме да я защитаваме и сега като искаме най-строгото наказание за нейния насилник!

#НеНаНасилието

Делото “Дебора” пропадна заради неявяване на свидетели

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    05 Юни 2024

    КАКВИ СВИДЕТЕЛИ? ТЯ Е ОСНОНОВЕН СВИДЕТЕЛ, ЧЕ ТОЙ Я Е НАРЯЗАЛ. ОСТАНАЛИТЕ СА СВИДЕТЕЛИ САМО ЗА СЪСТОЯНИЕТО В КОЕТО Е НАМЕРЕНА!

Реакции