<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228553" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицай прос...

Полицаят, прострелял младеж в Плевен, се е движил в цивилна кола и без униформа (видео)

07 Юни 2024
0 2566

Полицаят, прострелял младеж в Плевен, се е движил с цивилна кола и без униформа, разказва шофьорът на колата, по която са били произведени изстрели.

„Предисторията е, че на влизане в града настигнах този автомобил, който караше много бавно.Където е възможно да бъде изпреварен той даваше газ, а където е невъзможно караше бавно. След това ме засече, подаде звуков сигнал и спряхме до него. Той ме попита “момчета някакъв проблем ли имате. Отбийте в дясно да се разберем.” Аз тръгнах да отбивам, но се уплашихме, защото те бяха доста едри мъже и потеглих“, разказва пред NOVA шофьорът на автомобила.

Те бяха с цивилна кола и дрехи. По нея нямаше буркани и антени, не са имали пагони, нищо подобно. Не се представиха и като полицаи.”, казва още той.

Полицаят, прострелял младеж в Плевен, се е движил в цивилна кола и без униформа (видео)
Стоп кадри: NOVA

Полицай простреля 19-годишен плевенчанин

По думите на другите момчета в колата те са били преследвани от автомобила, а когато се опитали да избягат, чуват изстрел. Тогава се оказва, че едно от тях е уцелено.

Помислихме си, че са бандити и искат да ни направят нещо. Тръгнахме и се чу изстрел. Момчето до мен изстена от болка. Взеха ни проби за наркотици, отрицателни са.”, разказва друго момче, което е било в колата.

Инцидентът се случва в четвъртък около 2:30 часа на бул. “Георги Кочев” в Плевен.

По предварителна информация служители от ОД на МВР дали знак за спиране на лек автомобил “Фиат”. Когато тръгнали към колата за проверка, водачът потеглил с висока скорост и напуснал мястото. Полицейски служител е произвел изстрели, в резултат на което един от пътниците на задната седалка е ранен. Водачът на автомобила е потърсил медицинска помощ.

Състоянието на простреляният 19-годишен младеж, е стабилно. Той е в реанимация, заявява д-р Диан Георгиев, чийто син също е бил в колата.

Направена е операция, която продължи 4 часа. Куршумът е минал през гърба, не са засегнати жизнено важни органи, което е чист късмет. Ще търсим отговорност.”, поясни той.

От прокуратурата съобщават, че полицаят е временно отстранен от длъжност.

Абсолютно недопустимо и престъпно поведение от страна на “полицая”. В случай че версията на потърпевшите бъде доказана, очакваме присъда за този служител на реда, който с прекрачването на правомощията си е застрашил няколко невинни живота.

Полицаят, прострелял младеж в Плевен, се е движил в цивилна кола и без униформа (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • tyuytu

    08 Юни 2024

    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik

Реакции