<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228754" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: По традиция: ...

Машини в Благоевград изкарват празни бюлетини

09 Юни 2024
0 47

Много от машините за гласуване в Благоевград и региона печатат празни бюлетини след упражняване на вот, съобщават от РИК-Благоевград. На място са техници, които правят проверка и се очаква протоколите да бъдат изпратени в районната комисия. Спиране на гласуването няма въпреки проблема.

Изборният ден в областта е започнал нормално, допълни Мартин Бусаров, председател на РИК-Благоевград. Заради проблема с масовата подмяна на членове на секционни избирателни комисии, в някои от секциите броят на членовете е намален, но това няма да попречи да изборния процес.

Машини в Благоевград изкарват празни бюлетини
Източник: БТА

По традиция: Започнаха проблемите с изборните секции

315 612 жители имат право да гласуват за народни представители, 271 630 могат да избират депутати за Европейския парламент в областта. 567 са секциите, като в 124 от тях се гласува само на хартиена бюлетина.

Скъпи приятели, важно е днес да упражните правото си на глас! Очакваме вашите сигнали за всякакви изборни нередности и злоупотреби на gospodari.com.

Машини в Благоевград изкарват празни бюлетини

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции