<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228784" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Хасковско с...

МВР: До момента има 6 сигнала за изборни нарушения (видео)

09 Юни 2024
0 38

От началото на изборния ден до 10 часа има 6 сигнала, получени в МВР за нарушения. От началото на изборната кампания има 99 разследвания за изборни престъпления“. Това заяви главният комисар на МВР Димитър Кангалджиев на брифинг, предава NOVA.

Изборният ден протича в нормална и спокойна обстановка, допълни той.

МВР: До момента има 6 сигнала за изборни нарушения (видео)
Източник: БТА

В Хасковско също имат проблеми с машинното гласуване (видео)

По думите му в днес за охрана на вота са включени близо 16 000 полицаи. От тях 15 600 са ангажирани с охрана на населените места, останалите са конфигурирани за изчистване на сигнали, поясни главният секретар.

Приблизително 11 800 са секциите, които ще бъдат охранявани. Важно е да отбележим, че в изборните секции няма да бъдат допускани граждани с оръжие и предмети, които могат да застрашат живота и здравето на гражданите, нито с мобилни устройства, които могат да възпроизведат начина на гласуване.”, допълни Кангалджиев.

Скъпи приятели, не оставяйте някой друг да решава вместо вас. Излезте и гласувайте! Очакваме вашите сигнали за всякакви злоупотреби и нередности на gospodari.com.

МВР: До момента има 6 сигнала за изборни нарушения (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции