<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228838" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Везенков се р...

Саша Везенков сам взел решението да напусне “Сакраменто”

09 Юни 2024
0 490

Саша Везенков сам взел решението да напусне “Сакраменто”. По-рано излезе информация, че от клуба са взели решение да се разделят с него, но това изглежда не е така, пише eurohoops.net

Везенков се разделя със Сакраменто?

Все още не е ясно дали той ще търси друга възможност в НБА или ще се върне в Европа. Миналата година българският национал подписа тригодишен договор със “Сакраменто” за 20 милиона долара, който е гарантиран за първите два сезона.

В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач, като изигра общо 42 мача за „Сакраменто”. Най-силно се представи в двете срещу „Финикс Сънс”, когато записа по 14 точки. През втория полусезон бе дълго време извън игра заради контузия в глезена.

Саша Везенков сам взел решението да напусне &#8220;Сакраменто&#8221;
снимка: iStock

Потенциално завръщане в Евролигата на българския нападател ще създаде огромен интерес сред най-добрите в Европа, тъй като Везенков напусна, след като беше обявен за MVP на Евролигата. Преди да се премести в НБА, той прекара пет години с „Олимпиакос” – 2018-2023 г.

Саша Везенков сам взел решението да напусне “Сакраменто”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции