<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228868" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Медицинският...

В изборния ден младоженци първо гласуваха, а след това си казаха заветното “Да” (видео)

09 Юни 2024
0 101

В изборния ден младоженци първо гласуваха, а след това си казаха заветното “Да”. В Горна Оряховица Теодора и Тодор сключиха брак след 11 години заедно и две деца, разказва NOVA.

Няма значително покачване на избирателната активност към 13:00 часа

„Решихме да встъпим официално в брак, преди да разберем, че днес в България ще се проведат избори”, каза Теодора. Тя добави, че иска по-щастливо и добро бъдеще за техните деца.

“Гласувахме, дано сме направили правилния избор”, каза още булката. „В нашето семейство има хармония. Държим се ръка за ръка след всички перипетии, които ни поднася животът. Надявам се повече семейства да направят тази стъпка”, добави Тодор.

В изборния ден младоженци първо гласуваха, а след това си казаха заветното &#8220;Да&#8221; (видео)
снимка: NOVA

Младоженецът се обърна към управляващите със съвет, че трябва да има повече диалог, да се дава гласност на проблемите и да се отделят повече ресурси за решаването им. Фактори, които са важни и в едно семейство.

Скъпи приятели, винаги правете правилните избори в живота си. Гласувайте! Сигнализирайте ни за всякакви изборни нарушения на gospodari.com.

В изборния ден младоженци първо гласуваха, а след това си казаха заветното “Да” (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции