<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228884" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ружа Игнатов...

Столичанин скри колата си от градушка с иновативно покривало (снимка)

09 Юни 2024
0 640

Столичанин скри колата си от градушка с иновативно покривало. На уникалната иновация се натъкнахме във Facebook групата “Забелязано в София”.

Бурите, които преминаха в интензивни градушки през послените седмици, изплашиха българските граждани. Изглежда обаче софиянци са хванали цаката на градушката или по-скоро на това как да предпазят автомобилите си от нея. Мяташ отгоре един чипровски килим и забравяш за всякакви притеснения. Няма бури, няма градушки, килимът спасява от всичко.

Столичанин скри колата си от градушка с иновативно покривало (снимка)
Снимка: Facebook / “Забелязано в София” / George Nenchev

Как да отидем на море с кола без кола (видео)

Това обаче не е всичко! Материята, от която е изработено това иновативно покривало, предпазва не само от градушка, а и от силно слънце, дъжд, слана, ураган, цунами, нападение на гълъби, абе общо взето от всичко, за което можете да се сетите!

Килимимът е изключително полезен и след като го премахнете от колата. Слагате го в багажника и отивате на пикник във Витоша! Препоръчваме обаче да не е непосредствено след като ви е пазил от градушка!

Така че, скъпи приятели, махайте килима от пода в хола и отивайте да го метнете върху автомобила си! Няма да съжалявате!

Столичанин скри колата си от градушка с иновативно покривало

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции