<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=228909" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гласовете от ...

Все повече младежи се интересуват от политика

09 Юни 2024
0 49

Все повече младежи се интересуват от политика. Tова заключение направи пред БНР младата етно певица DIA.

Тя заяви, че със сигурност ще упражни правото си на глас на днешните избори.

“Забелязвам, че наистина има интерес от младите хора към политиката, особено когато почувстваш, че има нужда нещо да се промени. Например – не искаш да караш по тези пътища, пълни с дупки, искаш нещо да се промени, искаш да живееш в една готина, свободна, европейска страна, нещата да изглеждат по този начин, както и в страните от ЕС, които са по-развити от нас”, коментира певицата.

Все повече младежи се интересуват от политика

Тя смята обаче, че трябва да се подобри комуникацията за политика към младите. По думите ѝ в училище по никакъв начин не се споменава темата за гласуването.

“Някак на всеки му е неудобно да говори за политика с децата. А всъщност това трябва да е нещо, което е абсолютно естествено. Ние като демократична държава имаме право на избор, имаме право да упражняваме своите гласове – защо да не го направим”, заяви DIA.

“Младите хора мога да променят всичко”, категорична е певицата.

Избирателната активност почти не е мръднала към 17 часа

А ние ще допълним – българските граждани могат да променят всичко! Отново наблюдаваме унижително ниска избирателна активност! Затова, ако още не сте дали своя глас, направете го! Изберете днес, за да не съжалявате утре!

Сигнализирайте ни за всякакви изборни нередности на gospodari.com.

Все повече младежи се интересуват от политика

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции