<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229182" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте какви с...

Странна напитка набира популярност в интернет (видео)

10 Юни 2024
0 283

Странна напитка набира популярност в интернет – кафе със зелен лук. На пръв поглед зеленият лук и кафето изглеждат несъвместими, но латето със зеленчука е широко разпространено в Китай.

Странната напитка е станала известна за първи път миналия месец, когато няколко азиатски издания са отразили коктейла, наричайки го една от най-изненадващите комбинации от продукти.

Никой не знае кой точно е измислил тази странна напитка, но през последните месеци сместа е възприета от множество кафенета. Целта – да привлече повече клиенти и внимание онлайн, пише bTV.

„Тъмна кухня“

Кафето със зелен лук е най-новото попълнение в постоянно нарастващия списък от странни комбинации, известни в Китай като „hei an liao li“ („тъмна кухня“). Терминът се отнася основно за храни и напитки, които подлагат хората на някакъв вид тест за чувствителност към вкуса. Преди няколко месеца много кафенета в Китай предлагаха ледено лате с чили.

Ето как се приготвя странната напитка

Първо се намачкват няколко резена зелен лук в чаша. Добавят се лед, мляко и кафе, след което се поръсва с много билки.

Реакции

Очаквано – реакциите са смесени. Някои коментират, че никога не са мислили, че ще им се наложи да поискат кафе без лук. Други споделят, че са заинтригувани от уникалното лате, но се притесняват от евентуален лош дъх.

А вие бихте ли опитали?

Какво ще стане, ако сложиш 1000 градуса в шоколадово мляко? (видео)

Странна напитка набира популярност в интернет (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции