<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229206" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето как се ре...

Памела Андерсън се отдаде на живот във ферма

10 Юни 2024
0 355

Памела Андерсън се отдаде на живот във ферма. Актрисата продаде жилището си в Малибу и вече може да се похвали с живот, далеч от светлините на прожекторите.

Преди време тя пое реставрирането на фермата на своите баба и дядо. Секссимволът на цяло едно поколение заяви, че вече се е преселила там и живее доста спокоен живот край езерото на остров Ванкувър.

В интервю тя коментира, че завръщането ѝ в дома на детството било като затварянето на пълен кръг след години на отсъствие и пътуване, пише Dir.bg.

Все още имам много неща за вършене тук, градинарска работа… Но няма друго място, на което бих искала да съм в момента“, казва тя.

Памела Андерсън се отдаде на живот във ферма
Снимка: стопкадър/видео

По нейни думи сега се чувства като истинска островитянка – ходи боса или с гумени ботуши, без грим, с удобни рокли и си готви домашна храна.

Другото място, което обича, е кухнята. Вече е факт и нейната кулинарна книга с рецепти, за които тя твърди, че идват от сърцето.

Странна напитка набира популярност в интернет (видео)

Памела Андерсън се отдаде на живот във ферма

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции