<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229223" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пожар в болни...

Пореден джигит демонстрира “умения”, карайки с близо 130 км/ч по улиците на Пловдив (видео)

11 Юни 2024
0 415

Пореден джигит демонстрира “умения”, карайки с близо 130 км/ч по улиците на Пловдив, показва репортаж на NOVA. Шофьорът е заснел и качил в социалните мрежи как кара със 127 км/ч из улиците на града. Нарушителят е получил 2000 лв. глоба, а книжката му е отнета. Допустимата скорост в града е 50 км/ч.

„Не му е за първи път. През декември е извършил подобно нарушение, санкциониран е. Сега е осъден. За шофьора знаем, че разполага със скъпи и бързи автомобили. Те са собственост на дружество, представлявано от него. Книжката му не е българска, издадена е от Великобритания. Сега няма да може да шофира една година”, обяснява Веско Ириков, зам.-районен прокурор на Пловдив.

Голяма “смелост” демонстрира поредният кандидат-убиец на пътя, няма що! И поредният абсурден пример за законодателство – цяла година ще е без книжка, горкият. Не че ако убие човек в това време, ще чуем нещо различно от “досега не е убивал, значи ще му дадем условна”, типично в стила на нашите закони и прилагането им. В това време жертвите на пътя се множат. А младежите като този с видеото се чувстват все по-безнаказани.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции