<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229358" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дядо на 104 год...

Момче от Варна е пребито заради различна сексуална ориентация (видео)

12 Юни 2024
0 432

Момче от Варна е пребито заради различна сексуална ориентация. Насилието е било извършено на метри от входа на Морската градина, разказва NOVA.

Тийнейджъри нападнаха и пребиха украински музикант във Варна (видео)

Младежът се е разхождал с приятелки, когато внезапно е бил нападнат. „Разхождахме се, когато усетих удар в гърба. Обърнах се и видях, че момче ме е ритнало. След това ми заби здрав юмрук в лицето, започна да ми тече кръв от носа. Попитах го защо ме е ударил, но той тръгна пак да ме атакува. Аз се защитих. Те бяха 7 души. Трима ме нападнаха. Още един ме удари в лицето, трети ме удари в челюстта”, заяви младият мъж.

Тогава и компанията на младежа се намесила. „Започнах да ги снимам, след което те избягаха”, споделя младият мъж. По думите му нападателите също снимали видео с насилието и го публикували в социалните мрежи. 

Момче от Варна е пребито заради различна сексуална ориентация (видео)
снимка: NOVA

Младежът казва, че никога не е виждал преди насилниците си. „Незабавно след получаване на сигнала е заведена преписка, обявена е районната прокуратура. Със заповед на директора на ОДМВР-Варна беше разпоредена полицейска операция, която тече и в момента, с цел установяване на лицата в това деяние. Изземат се записи от камери, за да установим лицата. Привлечен е криминалният контингент с профил, сходен към подобни прояви за изясняване на алиби”, заяви главен инспектор Иван Петров от Първо районно управление.

Коментарът на “Господарите”

Шокирани сме да разберем, че младежи са способни да извършат подобни насилствени действия. Всеки един от нас живее със свободен избор и трябва да бъде спокоен в ежедневието си. Уви, това е поредният случай на побой над някого във Варна. И то от група момчета. Очевидно, проблемът в града се разраства и са необходими сериозни мерки. Настояваме за тях! #НеНаНасилието

Момче от Варна е пребито заради различна сексуална ориентация (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции