<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229393" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кой е гол...

Хванаха Тайсън Фюри да лази мъртво пиян на тротоар пред бар (видео)

12 Юни 2024
0 696

Явно бившият световен шампион в тежка категория в бокса Тайсън Фюри се е отдал на гуляйстване, защото беше заснет да лази пиян на тротоара пред бар.

На кадрите се вижда как Циганския крал, страховит исполин, висок 2,06 м и тежащ около 130 кг, дори си удря главата в стълб. Барът, прочут с евтиния си алкохол, носи името „Nowhere”. Боксьорът е бил учтиво изведен от служители на заведението.

Хванаха Тайсън Фюри да лази мъртво пиян на тротоар пред бар (видео)
Източник: X/ Tyson Fury

И загубата е на печалба: Ето колко спечели Фюри от битката за световната титла

Източник, близък до обкръжението на бившия световен шампион, споделя, че Тайсън не е близвал алкохол от близо година в подготовката си за мача с вече абсолютния шампион в тежката категория Олександър Усик.

Първият им мач в Рияд, Саудитска Арабия, трябваше да бъде отложен. Той беше преместен за средата на май заради контузия на Фюри, получена на тренировка. Фюри, чието богатство се оценява на около 400 милиона евро, загуби титлата си от украинеца Олександър Усик миналия месец. Двамата имат насрочен реванш за декември тази година.

Явно Фюри действа по познатата българска схема “И да паднем, и да бием – пак ще се напием.”

Видео: dictatesportsboxing

Хванаха Тайсън Фюри да лази мъртво пиян на тротоар пред бар (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции