<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=229453" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прекратиха т...

Психично болният мъж, нападал хора във Велико Търново, е бил арестуван и във Варна (видео) 

13 Юни 2024
0 154

Психично болният мъж, който напада хора по улиците на Велико Търново, е многократно арестуван и във Варна, става ясно от NOVA. Само за ден в полицията във Велико Търново са получени сигнали за три случая.

След подадени сигнали, полицията и прокуратурата го задържат, но здравните власти го пускат и нападенията продължават. Оказва се, че мъжът е с адресна регистрация във Варна, където също има потърпевши от него. Той е бил задържан многократно и във Варна, подадени са 29 сигнала срещу мъжът, но те са прекратени, тъй като той е освидетелстван и не може да носи наказателна отговорност. Психично болният е нападал и собствения си баща Милен Миланов.

Психично болният мъж, нападал хора във Велико Търново, е бил арестуван и във Варна (видео) 
бащата Милен Миланов. Стоп кадър: NOVA

Психично болен заплашва и напада хора по улиците във Велико Търново (видео)

„Той се дрогира от 14-годишен. Викаха мен и съпругата ни, викаха ни през два дни в полицията, защото местоживеенето му е на нашия адрес. Но той постоянно си сменя местонахождението и се крие. Във Враца е разбил автомобил, взел е моторна резачка, но след като го хващат и разпитват, след това от полицията го пускат.”, говори бащата.

Той обясни, че синът му го е нападал три пъти с нож. „Страшен манипулатор е. В съда казва, че е нормален. Разказва, че ние с майка му, му купуваме наркотици.”

По думите му синът му е лежал в затвор в Ловеч над година.

Потърпевша жена, която иска да запази анонимност, обяснява, че психично болният мъж чупи стъклата в блока, в който живее, реже гуми на автомобилите, хвърля камъни по прозорците, заедно с други хора, стреля с въздушен пистолет.

Очевидно е, че този човек ще продължи да напада хора и че трябва да е под постоянно наблюдение. Призоваваме отговорните институции да му осигурят адекватно лечение, за да се гарантират сигурността и спокойствието на гражданите. Преди да се стигне до трагичен случай.

Психично болният мъж, нападал хора във Велико Търново, е бил арестуван и във Варна (видео) 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции